01 January 2023

AKIBAT C0V1D - PENERBIT & PENULIS NOVEL '7 HARI MENCINTAIKU', SITI ROSMIZAH KINI KRITIKAL DI ICUPenerbit dan penulis novel '7 Hari Mencintaiku' dan 'Jangan Menangis Cinta' iaitu Siti Rosmizah Semail ketika ini sedang kritikal di Unit Rawatan Rapi (ICU) akibat jangkitan C0V1D.


Keadaan Siti Rosmizah dilaporkan menerusi hantaran yang dimuat naik di laman Instagram miliknya pada Ahad. Bagaimanapun tidak dinyatakan sejak bila dan di mana penerbit berkenaan menerima rawatan akibat jangkitan itu.

"Mohon sahabat-sahabat serta semua yang mengenali Siti Rosmizah sama-sama untuk doakan dia kembali pulih dari C0V1D. Dia kini berada di ICU dan dalam keadaan kritikal," jelas kenyataan tersebut.

Melihat pada ruang komen, ramai dalam kalangan selebriti tempatan yang turut meluahkan simpati dan berharap Rosmizah akan kembali sembuh seperti sedia kala.


________ IKLAN ________

Terbukti berkesan apabila ramai yang guna kata wangi, mudah serap dan mampu merawat kulit dalam masa singkat untuk lebih halus dan cerah. Nak beli kat store pun kadangkala habis takda stock. Semuanya gara-gara racun tik tok.

Bagi yang bertunang atau nak mendirikan rumah tangga, elok cuba guna ni untuk hari bahagia. Tak mahal, murah je kerana harganya mampu milik.

Beli kat offical store je..! 

KLIK DI SINI ATAU KLIK GAMBAR SEKARANG


_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: