24 January 2023

BILA SOLEKAN MEKAP AYDA JEBAT DISAMAKAN DENGAN AC MIZAL VERSI 'MAK NYAH'Penampilan Ayda Jebat pada konsert Famili Duo nampaknya sekali lagi menjadi perhatian ramai. Sebelum ini, pada minggu kelima konsert tersebut, Ayda telah disamakan dengan Hantu Kak Limah.


Terkini, solekan mekap pada wajah penyanyi dan pelakon itu yang tampil seperti Puteri Cleopatra itu dikatakan persis Dato' AC Mizal ketika menjayakan watak 'mak nyah' dalam filem Gerak Khas.

Ketika persembahan Ahad lalu, Ayda dan adiknya, Fyna Jebat tampil dengan hiasan keemasan di seluruh badan. Rata-rata netizen memuji solekan oleh Dato' Alha.

Dalam pada itu, ada juga netizen mengatakan wajah Fyna selepas disolek persis pelakon Sharifah Shahora dan Sharifah Sakinah.

Klik untuk gambar besar________ IKLAN ________

Terbukti berkesan apabila ramai yang guna kata wangi, mudah serap dan mampu merawat kulit dalam masa singkat untuk lebih halus dan cerah. Nak beli kat store pun kadangkala habis takda stock. Semuanya gara-gara racun tik tok.

Bagi yang bertunang atau nak mendirikan rumah tangga, elok cuba guna ni untuk hari bahagia. Tak mahal, murah je kerana harganya mampu milik.

Beli kat offical store je..! 

KLIK DI SINI ATAU KLIK GAMBAR SEKARANG


_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: