09 January 2023

"DON'T DISTURB ME', I'M HAPPILY MARRIED... HATERS JANGAN KACAU LIFE ORANG" - INI INSTAGRAM BARU IRA KAZAR ATAU SEKADAR 'FAKE ACCOUNT'Susulan kontroversi yang melanda dirinya dengan suami, pengarah dan pelakon Syamsul Yusof, Instagram Ira Kazar dipercayai hilang dan berkemungkinan ia dinyahaktif oleh Ira sendiri.


Terkini menerusi laporan Oh Bulan, anak kepada pelakon veteran, Kazar Saisi itu dipercayai telah membuka satu akaun Instagram baru dengan menggunakan nama @Irakazarofficial.

Namun akaun Instagram terbaru ini telah menimbulkan tanda tanya netizen sama ada ia betul atau sekadar hanya 'fake account'. Menerusi Instagram tersebut, tertera di bahagian bio 'Dont Disturb me', 'Im Happily Married'. Dalam pada itu, terdapat gambar Ira dan suaminya beserta beberapa kapsyen 'sweet'.

Klik untuk gambar besar

Lebih mencuri tumpuan, menerusi Insta Story akaun terbabit, ia telah meminta 'haters' supaya jangan mengambil ketenangan hidupnya. Ini kerana katanya, ketenangan itu hak milik mutlak peribadi.

"Haters jangan kacau life orang... #whatgoesaroundcomesaround," tulisnya.

Susulan kontroversi yang melanda dirinya dengan suami, pengarah dan pelakon Syamsul Yusof, Instagram Ira Kazar dipercayai hilang dan berkemungkinan ia dinyahaktif oleh Ira sendiri.
________ IKLAN ________

JUALAN TERBESAR 1.1 TAHUN BARU 2023.. - - Dapatkan pelbagai barangan dengan potongan diskaun KAW KAW dalam jualan 1.1. Tahun baru 2023 mulai 12 malam ini. Jangan terlepas tawaran gilang gemilang yang hanya muncul setahun sekali.
_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: