11 January 2023

EYRA HAZALI: "KALAU BETUL SAYANG, PASTI TIADA YANG KEDUA"Susulan pernikahan Syamsul Yusof bersama Ira Kazar di Thailand, ramai wanita terkesan serta kasihan dengan isteri pertama pengarah dan pelakon tersebut, Puteri Sarah serta tidak berhenti memberi kata-kata semangat buat aktres itu.


Baru-baru ini, pelakon Eyra Hazali telah memuat naik status di laman Twitternya dimana dia seakan meluahkan rasa kecewa serta mengatakan jika seseorang itu benar-benar sayang sudah pasti tiada istilah orang kedua.

"Kalau betul sayang, pasti tiada yang kedua," tulisnya.

Klik untuk gambar besarPerkongsian Eyra itu telah mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang bersetuju dengan pendapat pelakon itu bahawa sayang itu hanya untuk satu buat selamanya dan tiada yang kedua.

Untuk makluman, Eyra Hazali mendirikan rumah tangga bersama Haziq pada 1 November 2019. Pasangan itu dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Hayder Qhalish dan Endra Haqimie.________ IKLAN ________

Terbukti berkesan apabila ramai yang guna kata wangi, mudah serap dan mampu merawat kulit dalam masa singkat untuk lebih halus dan cerah. Nak beli kat store pun kadangkala habis takda stock. Semuanya gara-gara racun tik tok.

Bagi yang bertunang atau nak mendirikan rumah tangga, elok cuba guna ni untuk hari bahagia. Tak mahal, murah je kerana harganya mampu milik.

Beli kat offical store je..! 

KLIK DI SINI ATAU KLIK GAMBAR SEKARANG


_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: