29 January 2023

LAGI GAMBAR-GAMBAR SEKITAR MAJLIS PERNIKAHAN NAD ZAINAL & UNGKU ISMAIL YANG BERLANGSUNG 23 JANUARI LALULagi gambar-gambar sekitar majlis pernikahan pasangan pelakon utama 'Cina Buta' iaitu Nad Zainal dan Ungku Abdul Aziz yang berlangsung pada 23 Januari 2023 lalu di Masjid Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.


Dalam majlis tersebut, Nad atau nama sebenarnya Farah Nadia Zainal Abidin, 33, telah menerima mas kahwin sebanyak RM1,000.

Ini merupakan perkahwinan kedua bagi Nad, manakala pertama bagi Ungku Ismail.

Klik untuk gambar besarUntuk makluman, Nad mempunyai sepasang cahaya mata iaitu Fahad Ibrahim, 7, dan Budi Kalsom, 2, hasil perkahwinan terdahulu dengan Muhammad Faliq.

Sebelum ini, Ungku pernah mengakui Nad adalah wanita paling rapat dengannya. Ketika Nad dimasukkan hospital akibat jangkitan paru-paru pada 20 November tahun lalu, Ungku banyak berkongsi perkembangan mengenai pelakon itu kepada peminat.


________ IKLAN ________

WOW... Domino X'tra Large Pizza hanya RM29.90...!! Ayuh dapatkan tawaran hebat di Domino's Pizza dimana ia menawarkan Domino X'tra Large Pizza yang hanya RM29.90 sahaja...


LINDUNG DIRI, LINDUNG SEMUA!

_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: