12 January 2023

"SAYA MACAM DAH LOW SIKIT KAT ORANG, MACAM PEREMPUAN NI TAK BUAT SAYA TERTARIK" - SYAFI TEE ABDULLAHBaru-baru ini, pelakon dan juga anak kepada pendakwah Ridhuan Tee Abdullah, Syafi Tee Abdullah menerusi siaran langsung menerusi TikTok telah mendedahkan bahawa dia tidak tertarik kepada kaum wanita.


Syafi berkata demikian ketika menjawab soalan peminat yang bertanyakan ciri-ciri wanita pilihannya untuk dijadikan teman hidup di aplikasi itu.

"Sekarang Syafi tertarik kat perempuan macam mana? Nak versi 2023 punya jawapan..," soal peminat tersebut.

"Saya macam dah low sikit kat orang. Macam perempuan ni tak buat saya tertarik. Saya tak tahu la itu perubahan hormon ke apa benda, ataupun disebabkan pengalaman saya yang dah hadapi macam-macam benda," jelas Syafi ketika jawab soalan berkenaan.

Klik untuk gambar besarNamun begitu, syafi yang juga seorang model itu menafikan dirinya bukanlah seorang pengamal hubungan songsang ataupun 'gay'.

Syafi dengan berseloroh memaklumkan bahawa dia sendiri risau akan keadaan dirinya selain ibu bapanya yang juga mempunyai perasaan yang sama.

Terdahulu, Syafi pernah menghiburkan dunia hiburan apabila tular video memaparkan dia sedang berpelukan dengan seorang perempuan namun apa yang lebih mengejutkan individu itu bukanlah wanita sebenar.
________ IKLAN ________

Terbukti berkesan apabila ramai yang guna kata wangi, mudah serap dan mampu merawat kulit dalam masa singkat untuk lebih halus dan cerah. Nak beli kat store pun kadangkala habis takda stock. Semuanya gara-gara racun tik tok.

Bagi yang bertunang atau nak mendirikan rumah tangga, elok cuba guna ni untuk hari bahagia. Tak mahal, murah je kerana harganya mampu milik.

Beli kat offical store je..! 

KLIK DI SINI ATAU KLIK GAMBAR SEKARANG


_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: