09 February 2023

BILA WAJAH ALYAH DISAMAKAN DENGAN IRA KAZAR - INI REAKSI TUAN BADANPenyanyi Datin Alyah baru-baru ini telah memuat naik video di TikTok dimana isteri kepada Datuk Ramli MS itu meminta netizen berhenti mengatakan wajahnya seperti orang lain.


Menerusi video tersebut, Alyah berkata, meskipun dalam dunia ini ada 7 orang wajah seiras, namun tidak perlu beritahu tentang hal tersebut dalam setiap perkongsiannya.

"Setiap kali saya buat video, mesti cakap orang yang sama. Kalau ikutkan saya ni dah tua dah, lahir tahun 81. Terpaksa pula ikut muka budak itu padahal kita lahir dulu," ujarnya.

Klik untuk gambar besarPerkongsian Alyah itu telah menarik perhatian ramai. Meskipun tidak menyebut nama mana-mana individu, namun rata-rata netizen mengaitkan wajah Alyah sama seperti isteri kedua pengarah dan pelakon, Syamsul Yusof iaitu Ira Kazar.

Diruangan komen, rata-rata netizen mengakui pada awalnya mereka sangkakan Ira Kazar dalam video berkenaan. Namun, ada yang mengatakan, Alyah lebih cantik daripada individu yang diperkatakan itu.________ IKLAN ________

NEW HOT ARRIVAL TUDUNG BAWAL LAZY/INSTANT BAWAL LAZY TRAVEL MOSSCREPE BIDANG 45" 

Siap jahit bahagian dagu dan ada 20 pilihan Warna yang menarik. Tudung bawal yang sangat mudah digayakan kerana kainnya yang sejuk terletak dan selesa dipakai. Material tidak jarang dan tidak pekakkan telinga, malah ia sesuai dipakai secara casual ataupun cara lain.  

MAKLUMAT:
Material: Mosscrepe Premium
Bawal Mosscrepe Premium High Quality
Size: Bidang 45"


PENGUKURAN:
Labuh dari dagu ke bawah :+-22 inc
Labuh dari atas awning ke belakang :+-30 inc

100% Authentic guarantee (asli) daripada Shopee atau wang dikembalikan.

Beli kat sini :
KLIK DISINI ATAU GAMBAR UNTUK BELI

_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: