06 February 2023

"DAH TUA PUN MAIN TIKTOK" - MAK WAN LATAH JELAS SEBAB KINI AKTIF DI TIKTOK"Saya ada buat video live di TikTok tapi segelintir netizen kecam saya kata dah tua pun main TikTok," demikian kata pelakon veteran Mak Wan Latah apabila beliau kini berjinak-jinak di platform media sosial TikTok dan menganggap usianya yang sudah mencecah 62 tahun itu bukan penghalang baginya menggunakan aplikasi itu.


Jelas Mak Wan atau nama sebenarnya Halimatussa'adiah Mohd Daud, tujuan dirinya main TikTok sekarang itu hanyalah semata-mata untuk mengisi waktu lapang memandangkan ketika ini dia tidak mempunyai tawaran berlakon.

Pun begitu, kata dramatis berkenaan, ada segelintir yang kurang senang dengan tindakannya itu kerana merasakan usianya sekarang tidak sesuai bergiat aktif di TikTok yang kebanyakannya digunakan golongan muda.

"Jadi saya nak buat apa sekarang ini pun dah tak boleh, sebab ada sahaja yang akan mengata walhal saya aktif di TikTok bagi mengisi masa lapang selain menonton dan berkongsi video berkaitan agama," ujarnya.

Klik untuk gambar besar
________ IKLAN ________

Terbukti berkesan apabila ramai yang guna kata wangi, mudah serap dan mampu merawat kulit dalam masa singkat untuk lebih halus dan cerah. Nak beli kat store pun kadangkala habis takda stock. Semuanya gara-gara racun tik tok.

Bagi yang bertunang atau nak mendirikan rumah tangga, elok cuba guna ni untuk hari bahagia. Tak mahal, murah je kerana harganya mampu milik.

Beli kat offical store je..! 

KLIK DI SINI ATAU KLIK GAMBAR SEKARANG


_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: