04 February 2023

IKA NABELLA: "SI RUPA BIASA-BIASA MATI-MATIAN KENA KECAM... SI CANTIK ADA PULA YANG SOKONG MACAM TAK SALAH KACAU RUMAH TANGGA ORANG""Seramlah buka media sosial. Timeline sekarang entah apa-apa. Kisah 'homewrecker' bersilih ganti. Nampaknya si rupa biasa-biasa mati-matian kena kecam kalau tak kuat mental memang breakdown tapi si cantik ada pula yang sokong macam tak salah kacau rumah tangga orang.


"Begitulah dunia mana pernah adil," itulah tulis pelakon Ika Nabella yang meluahkan pendapatnya mengenai isu orang ketiga yang mengganggu rumah tangga.

Tidak dinafikan, sejak kebelakangan ini hangat diperkatakan di media sosial mengenai isu orang ketiga yang mengganggu rumah tangga.

Klik untuk gambar besarDalam pada itu, Ika mengatakan, lelaki yang jujur adalah lelaki yang boleh menjaga hati isteri, mengawal nafsu serta kehendak.

"Secara logik, ada ke lelaki yang tak suka jadi rebutan? Tapi mereka ini jaga hati isteri kawal nafsu, kawal kehendak. Ada yang jujur mengaku "tak sanggup bini aku gila", itu baru lelaki. Tahu-tahu ada skandal, ada bini lain, itu orang Penang panggil ponen, bukan lelaki. Sekian," katanya.


________ IKLAN ________

Terbukti berkesan apabila ramai yang guna kata wangi, mudah serap dan mampu merawat kulit dalam masa singkat untuk lebih halus dan cerah. Nak beli kat store pun kadangkala habis takda stock. Semuanya gara-gara racun tik tok.

Bagi yang bertunang atau nak mendirikan rumah tangga, elok cuba guna ni untuk hari bahagia. Tak mahal, murah je kerana harganya mampu milik.

Beli kat offical store je..! 

KLIK DI SINI ATAU KLIK GAMBAR SEKARANG


_______ IKLAN _________


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: