18 March 2023

POSTING MENANGIS EINA AZMAN RUPANYA KERANA MERAJUK - SUAMI BUAT KEJUTAN, MINTA MAAF TAK UCAP HARI LAHIRPelakon Datin Eina Azman sebelum ini berkongsi sebuah video memaparkan dirinya menangis sehingga mengundang pelbagai spekulasi dalam kalangan peminat yang bimbang akan keadaan ibu kepada kembar sepasang itu.

Bukan itu sahaja, pelakon 28 tahun itu turut berkongsi kata-kata yang menggambarkan dirinya tidak dihargai seseorang sehingga ada segelintir membuat andaian rumah tangga Eina dan suami iaitu Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Abdullah sedang berantakan.


Bagaimanapun, Kaiser tampil membuat kejutan bersama jambangan bunga duit semasa pelancaran produk keluaran terbaharu Eina pada malam Jumaat.

Menerusi siaran langsung di Tiktok, Kaiser turut meminta maaf kerana tidak mengucapkan selamat ulang tahun kepada isterinya itu yang jatuh pada 13 Mac lalu.

Ini kerana jelas suami Eina, dia ingin membuat kejutan berlainan dari tahun sebelum ini.

Klik untuk gambar besar"Saya nak buat kejutan untuk dia, saya tak nak orang tahu. Ini kali pertama dia bekerja masa ulang tahunnya. Selama ini tidak pernah buat macam ini.

"Tapi bila dia menangis hari itu, saya hampir nak beritahu dah. Saya tak pernah lupa ulang tahun dia," katanya dalam siaran langsung berkenaan.

Dalam pada itu, Kaiser dan Eina turut dilihat saling berpelukan menandakan mereka sudah berdamai tentang salah faham yang berlaku.

Menerusi siaran langsung tersebut, Eina yang dilihat menangis itu memberitahu, dia hanya mahukan ucapan ulang tahun dari suaminya seperti tahun-tahun sebelum ini.

Malah, Eina mengaku dia terlalu banyak berfikir dan rasa tidak dihargai apabila suami melupakan hari pentingnya itu.

"Akhir-akhir ini banyak kes orang ketiga. Dia pula tak ucap ulang tahun dan buat tak tahu sahaja. Selalunya bila hari jadi saya, dia akan ada.

"Saya tak nak semua ini, saya nak dia ucap sahaja macam selalu. Orang kan selalu kata, bila suami dah tak ucap apa-apa dia dah lain," ujarnya.

Untuk makluman, Eina berkahwin dengan Kaiser pada 31 Ogos 2014 dan dikurniakan cahaya mata kembar sepasang iaitu Aubrey dan Karl yang kini berusia tujuh tahun.

         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: