06 May 2023

PELAKON CIPTA NAMA SEJAK KANAK-KANAK BERDEPAN MASALAH RUMAH TANGGA, HADIR KE MAHKAMAH SECARA DIAM-DIAM?Baru-baru ini, seorang lagi pasangan selebriti yang turut berdepan masalah rumah tangga apabila seorang pelakon wanita itu secara diam-diam hadir ke Mahkamah Syariah Kuala Lumpur, di sini, pada 18 April menyelesaikan masalah rumah tangga dengan suaminya.

Memetik laporan Harian Metro, sumber berkata, pelakon wanita terbabit hadir berseorangan ke mahkamah tanpa ditemani suaminya yang juga pelakon itu. "Kami sendiri terkejut apabila rumah tangga mereka bergolak sedangkan pada zahirnya nampak seperti pasangan bahagia. Apa yang boleh dikatakan, pasangan ini turut berdepan masalah rumah tangga seperti selebriti lain. Ia ujian buat mereka.


"Malah artis ini hadir ke proses sulh sama dengan pasangan Syamsul dan Puteri Sarah pada 18 April lalu," tutur sumber yang turut memberitahu, sebutan kes pasangan terbabit akan dibuat dalam masa terdekat ini, namun enggan menjelaskan butiran lanjut.

Pelakon yang mencipta nama sejak zaman kanak-kanak ini berkahwin dengan pasangannya pada 2013. Kehidupan rumah tangga juga bahagia dengan kehadiran beberapa orang anak.

Sebelum ini, konflik rumah tangga beberapa pasangan selebriti antaranya Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana, Farid Kamil dan Diana Danielle, Hafiz Roshdi dan Nurul Shuhada Mat Shukri, hangat diperkatakan dan bualan. 

Klik untuk gambar besar


         ________________________


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: