31 July 2023

BILA BELL NGASRI DAPAT KERETA IDAMAN, 'MINI COOPER CLUBMAN', LUAH RASA SYUKUR"Saya tak tahu nak cakap, ini pertama kali saya dapat hadiah sebesar ini. Dapat kereta apa pun saya tetap seronok sebab ia percuma. Kalau DTC Motors bagi saya Kancil pun saya seronok.
"Tapi dia bagi saya kereta ini (Mini Cooper)... memang saya suka! Semalam seharian saya di Pulau Pinang, balik malam itu saya tak boleh tidur sebab terlalu berdebar... dapat tidur sejam dua mengigau pula."

Demikian kata pelakon dan pelawak Bell Ngasri yang menerima kereta jenama Mini Cooper Clubman tajaan syarikat kenderaan DTC Motors pagi tadi.

Klik untuk gambar besar
Ujar Bell, dia tidak boleh tidur kerana terlalu teruja memikirkan hadiah tersebut kerana pertama kali menerima hadiah mewah dalam hidupnya.

Dalam pada itu, Bell meluahkan rasa syukur dengan anugerah Allah apabila hadiah yang diterimanya itu merupakan kereta idamannya.

"Alhamdulillah ini kereta idaman saya selama ini. Ini semua kuasa dan anugerah Allah. Terima kasih banyak. Anugerah ABPBH 35 adalah anugerah terbesar yang pernah saya terima dan bertambah dasyat bila dapat sebuah kereta," tuturnya.

         ________________________

JOM LAWAT FACEBOOK TERBARU KAMI :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: