07 July 2023

FAZURA DEDAH FATTAH AMIN CUBA 'DISONDOL' PELAKON WANITA : "TAK JELES, SAYA PERCAYA SUAMI SAYA...""Faz seorang yang tak jeles. Saya percaya suami saya dan Alhamdulillah Fattah suami yang baik. Memang ada insiden sebelum ini juga yang mencuba-cuba tapi Faz tak tanya Fattah. Cuma orang yang akan sampaikan dekat Faz.
"Macam orang produksi dia akan sampaikan. Tapi memang tak pernah ada discussion dengan Fattah pun sebab I trust my husband. Nak buat macam mana husband kita helok.

Demikian kata pelakon dan usahawan, Fazura dimana dia mendedahkan ada pelakon wanita cuba mendekati suaminya, pelakon Fattah Amin ketika dia sedang hamil anak sulung, Nur Fatima Aisya.

Klik untuk gambar besar
"Ada satu insiden sampai dekat premier filem pun. Faz ingat lagi masa tu saya pregnant, kat rumah. Memang Faz tak pergi sebab masa tu zaman C0V1D so risaulah nak keluar.

"Ada satu insiden pelakon ni sampai dekat premier pun dia boleh nak dekat dan sebagainya. Benda itu disaksikan oleh family Faz juga tapi I’m cool. Faz rasa kalau apa pun saya takkan serang suami saya ke apa sebab end of the day it takes two to tango," tambahnya.

         ________________________

JOM LAWAT FACEBOOK TERBARU KAMI :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: