06 July 2023

ISU BERTEPUK TANGAN DENGAN LELAKI - HAWA RIZWANA MOHON MAAF, JANJI AKAN CUBA JAGA PERGAULAN"Saya hargai keprihatinan yang menegur. Saya bersyukur kerana ramai yang menyayangi saya. Saya juga ingin meminta maaf atas kekhilafan ini. Saya akan cuba yang terbaik untuk menjaga kesopanan dengan sesiapa pun yang saya bergaul selepas ini."
Demikian kata pengacara Hawa Rizwana yang tampil memohon maaf berhubung isu bersentuhan tangan dengan personaliti media sosial yang juga merupakan penyanyi baharu iaitu Sid Murshid dalam satu rakaman video, dimana ia menerima kecaman netizen.

Rata-rata peminat berasa kurang senang dengan tindakan spontan Hawa atau nama penuhnya, Hawa Rizwana Ahmad Redzuan, 28, itu yang dilihat kurang sesuai dengan imej berhijab dibawa olehnya.

Klik untuk gambar besar
Sebelum ini, video memperlihatkan Hawa bersama Sid Murshid atau Murshid Mahmud, 30, bersama-sama menyiapkan menu nasi goreng tular di aplikasi Instagram.

Dalam video berkenaan, Hawa memberikan tepukan 'high five' dengan Sid Murshid, sekaligus mengundang kritikan netizen berikutan pengacara program MeleTop ini terkenal dengan imej muslimah.

         ________________________

JOM LAWAT FACEBOOK TERBARU KAMI :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: