28 July 2023

SYAFIQ FARHAIN AKHIRNYA KONGSI FOTO ANAK SULUNG, 'NUR ESHAL ZAHRA'Menerusi muat naik terbaru di laman Instagram, penyanyi dan pelakon Syafiq Farhain akhirnya berkongsi foto anak sulung perempuannya yang diberi nama Nur Eshal Zahra, selepas hampir dua bulan dilahirkan iaitu pada 6 Jun lalu di sebuah pusat perubatan kuala Terengganu.
Sebelum ini, Syafiq ada menyatakan bahawa dia tidak gemar untuk memuat naik apa-apa mengenai soal hal peribadinya kerana media sosialnya lebih kepada pekerjaan sehari-harian.

Difahamkan, Farhain memutuskan untuk berkongsi foto anaknya itu kerana ingin mengelakkan kekeliruan kerana masih ramai yang menyangka dia masih bujang.

Klik untuk gambar besar
Bagi yang tidak tahu, Syafiq telah pun bernikah dengan Alia Nadia yang juga merupakan pengurusnya pada 10 Oktober 2021.

Melihat pada perkongsian terbaru itu, Syafiq telah memuat naik foto dirinya mendukung anaknya beserta kapsyen "Bunga Abah".
Selain dari menyanyi dan berlakon, pemenang tempat kedua Big Stage musim pertama itu juga merupakan seorang anggota Bomba dan merupakan anak keempat kepada penyanyi lagenda Allahyarham Saleem.

Dalam perkembangan lain, Syafiq akan mengeluarkan single terbarunya yang bergenre balada pada bulan Ogos nanti.

Apa-apa pun, semoga anak Syafiq membesar dengan sihat dan mendapat kasih sayang yang secukupnya serta semoga membersar menjadi anak yang solehah dan dihormati ramai.

         ________________________

JOM LAWAT FACEBOOK TERBARU KAMI :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: