18 August 2023

ALI PUTEH : "KALAU LAYAN JADI MASALAH... BIASALAH ORANG TENGAH SERONOK BERNIAGA, MANA BOLEH ORANG TENGOK KITA SENANG""Saya bertindak matang kali ini, tak ada nak keluar kenyataan. Saya mahu fokus dengan perniagaan. Media banyak menghubungi saya. Cuma saya tak mahu layan. Kalau layan jadi masalah. Saya ambil tindakan bijak, masak sambal seperti biasa dan fokus kepada perniagaan.
"Biasalah orang tengah seronok berniaga. Mana boleh orang tengok kita senang. Bila berniaga ini, Tidak ada orang lain nak menjatuhkan selain orang kita. Jadi, jangan layan. Dah masuk tiga tahun, benda kecil macam ni tak akan tak boleh urus. Yang saya tahu, teruskan berniaga macam biasa."

Demikian ujar pelawak Ali Puteh yang sedar mengenai kenyataan bekas kakak iparnya, Noor Hidayah baru-baru ini, dimana dia menerusi sesi siaran langsung di TikTok, enggan mengulas mengenainya kerana mahu fokus dengan perniagaan sambal petai yang diusahakannya.

Kelmarin, balu kepada Allahyarham Abam Bocey itu ada memuat naik perkongsian menggesa Ali membayar saman berjumlah RM76,167.28.

Tambah Hidayah, sudah hampir setahun berlalu, namun tiada bayaran yang dibuat serta meminta pelawak itu tidak lupa dengan saman berkenaan.

Malah, Hidayah turut mendedahkan duit sumbangan yang diberikan di atas nama Hamzah turut dirampas. Kenyataan itu telah menarik perhatian.

         ________________________

JOM LAWAT FACEBOOK TERBARU KAMI :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: