18 August 2023

WAJAH BAYI DALAM CERMIN - NEELOFA TEGAS ITU BUKAN ANAK KEDUANYA, ABDULLAH ABBAS"Ini bukan baby Abbas. Jangan salah faham ya semua," itulah kata selebriti terkenal, Noor Neelofa secara ringkas, dimana dia tampil menegaskan wajah bayi dikongsinya dalam media baru-baru ini bukan anak keduanya, Abdullah Abbas seperti yang didakwa ramai.
Sebelum ini, tular foto dan video memaparkan sesi penggambaran yang menggunakan bayi lelaki sebagai model cilik. Disebabkan Neelofa berkongsi video tersebut, ramai menyangka bayi tersebut merupakan putera keduanya.

Ujar Neelofa atau nama penuhnya, Noor Neelofa Mohd Noor, 34, penjelasan tersebut dilakukan kerana wujud salah faham yang bertebaran dalam media sosial sejak kelmarin.

Klik untuk gambar besar
Sehingga hari ini, Neelofa mahupun suaminya, PU Riz atau nama sebenarnya, Haris Ismail masih belum berkongsi wajah anak lelaki keduanya yang dilahirkan pada 11 Julai lalu kepada umum.

Untuk makluman, Neelofa dan Haris mendirikan rumah tangga pada 27 Mac 2021. Hasil perkahwinan itu, pasangan selebriti tersebut dikurniakan dua anak lelaki iaitu Muhammad Bilal, 2, dan Abdullah Abbas.

         ________________________

JOM LAWAT FACEBOOK TERBARU KAMI :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: