31 August 2023

TAK TOLAK JIKA KEMBALI BERJODOH DENGAN BEKAS TUNANG - ZARINA ANJOULIE AKUI SUKA KELUAR DENGAN LELAKI 'POKET TEBAL'"Kalau ada jodoh, ada dan kalau tiada, tiadalah. Jika dia 'Mr Right' dan juga orangnya, saya tak tahu. Jodoh di tangan Allah. Mungkin kali ini juga kami akan 'stop' semula. Mungkin kali ini juga kami okey. Itu saya tak tahu. Tapi saya sangat hargai keprihatinan anda terhadap saya.
"Kalau cakap fasal poket tebal (kaya). Ya memang saya nak keluar dengan lelaki poket tebal. Saya tak nak keluar dengan lelaki miskin," kata pelakon Zarina Anjoulie Lavocah yang seakan memberi bayangan mahu menjalinkan semula hubungan dengan bekas tunangnya, Datuk Seri Khazrul Elzey.

Menerusi hantaran video di Instagram, Zarina atau lebih mesra disapa Anju berkata, sekiranya ada jodoh dengan Khazrul, dia terbuka menerimanya dengan hati terbuka.

Klik untuk gambar besar
Dalam pada itu, Zarina akui dia sudah puas hidup dengan lelaki yang bergelar 'biawak hidup' dan menanggung kehidupan lelaki terbabit.

"Kalau kamu nak keluar dengan lelaki tidak berduit itu masalah kamu. Saya respek dengan pilihan kamu. Kamu nak bersusah dengan jantan (lelaki) yang akhirnya tak hargai pun. Tapi respek juga pilihan saya yang nak keluar dengan lelaki berduit. Saya dah puas dengan lelaki yang konon susah senang sama-sama.
"Tengoklah perangai lelaki bila dia ada duit dan berapa ramai yang bila senang dia tak cari perempuan seksi lain dan nak juga dengan kamu," ujarnya yang turut menjelaskan, dia bukan hipokrit menyukai lelaki kaya dan tidak mahu hidup susah seperti dulu.

"Terima kasih kepada anda yang ambil berat terhadap saya. Ada di antara anda sangat ikhlas terhadap saya. Saya sangat terharu. Tapi saya tak tahu apa kesudahan kami. Mungkin kami baik sebagai kawan sahaja. Kita tunggu dan lihat nanti," tuturnya.

Terdahulu, Zarina pernah bertunang dengan Khazrul dan berkongsi di media sosial pada 22 Januari lalu. Bagaimanapun ia tidak bertahan lama apabila Zarina mengumumkan putus tunang selepas dua minggu mengikat tali pertunangan.

         ________________________

JOM LAWAT FACEBOOK TERBARU KAMI :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: