12 September 2023

"HANYALAH GELEKAN BIASA UNTUK PERSEMBAHAN DANGDUT... TIDAKLAH TERUK SANGAT" - BABY SHIMA"Sebenarnya saya tak tahu video gelekan menjadi viral dan dilihat keterlaluan. Saya merasakan ia hanyalah gelekan biasa untuk persembahan dangdut.
"Apa yang dikongsikan dalam laman sosial hanyalah potongan video persembahan diambil pelbagai sudut. Video yang viral diambil dari arah belakang, jadi kelihatan keterlaluan.

"Sekiranya melihat persembahan secara 'live' mereka dapat lihat gelekan saya tidaklah teruk sangat," ujar penyanyi Baby Shima yang mengulas mengenai video tular memaparkan aksinya bergelek di Konsert Hausboom Music.

Aksi Baby Shima itu sekali lagi mengundang kecaman hebat apabila disifatkan keterlaluan selain pakaiannya mencolok mata.

Klik untuk gambar besar
Susulan aksinya itu, ada yang menuduh penyanyi itu tidak sensitif serta ada netizen mempertikaikan penyanyi antarabangsa dilarang masuk Malaysia, sedangkan artis tempatan tidak menjaga adab.

Kata Shima, netizen yang mengecam tidak berada di konsert berkenaan dan hanya melihat video dikongsikan di media sosial.

Namun begitu, Shima memberitahu, dia tiada niat untuk mencabar mana-mana pihak, selain mengatakan apa yang dilakukan olehnya pasti akan dikecam.

"Saya tak cabar mana-mana pihak, walaupun saya tahu apa sahaja yang dilakukan pasti ada yang tak kena di mata netizen. Sedangkan jika mengikut dangdut sebenar, gelekan lebih dahsyat lagi. Apa yang ditonjolkan tak sampai 50 peratus," tuturnya.

         ________________________

JOM LAWAT FACEBOOK TERBARU KAMI :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: