15 September 2023

KELIHATAN MESRA - FARID KAMIL, DIANA DANIELLE KEMBALI RUJUK?"Walaupun apa yang terjadi adalah satu musibah. Ia sebenarnya kalau dilihat, merupakan satu nikmat juga," itulah kata pelakon Farid Kamil menerusi temu bual pendek yang dikongsikan di TikTok sebuah program.
Dalam temu bual tersebut, Farid dan bekas isterinya, pelakon Diana Danielle seakan memberi bayangan mereka dalam proses rujuk semula.

Hal berkenaan hangat diperkatakan sejak semalam termasuk mengenai video menampilkan Farid dan Diana yang duduk bersebelahan bagi menjayakan sebuah program.

Klik untuk gambar besar
Malah, menerusi Insta Story pula, Farid dilihat ada memuat naik video Diana sedang ditemu bual dengan emoji lelaki sedang dilamun cinta menjadi perhatian ramai.

Video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang turut mendoakan agar pasangan ini kembali rujuk semula dan perbaiki kelemahan masing-masing demi rumah tangga.
Bagaimanapun, setakat ini, masih tiada lagi kenyataan rasmi daripada kedua-dua pihak mengenai spekulasi itu.

Terdahulu, pada 10 Ogos lalu, Farid dan Diana sah bercerai talak satu di Mahkamah Rendah Syariah Petaling, Subang Bestari, Selangor.

         ________________________

JOM LAWAT FACEBOOK TERBARU KAMI :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: