30 September 2023

"SAYA MASIH TAHU ADAB, BATASNYA" - IQBAL AKUI TAK MALU NAK KATA DIRINYA GILA FAMOUS, SUKA MENEMPELPasti ramai mengetahui mengenai Iqbal Zulkefli dimana usahawan sensasi itu sering menjadi perhatian ramai apabila dilihat suka 'menumpang' cerita panas selebriti lain serta isu yang sedang hangat diperkatakan.
Berhubung perkara tersebut, Iqbal mengakuinya dan baginya ia adalah perkara normal untuk dia kekal relevan dalam industri, namun masih tahu batasnya.

Bagaimanapun, kata Iqbal, bukan semua isu panas dia menempel, sebaliknya jika ada isu yang sesuai dia akan 'menumpang'.

"Saya perasan perkara itu walaupun saya tidaklah menempel dalam semua isu ada kalanya saya akan diam juga.

"Ada isu yang saya rasa boleh guna untuk publisiti saya akan menempel dan saya tahu untuk menempel mengikut situasi sama ada orang ramai boleh terima atau tidak, ia hanya untuk sekadar kekal relevan.

"Ia hanya untuk sekadar kekal relevan dan dulu sebenarnya bila saya masuk dalam industri saya nak kekal isu seorang diri. Tapi bila dah masuk dalam industri rupa-rupanya kita tak boleh lari dari nak menempel isu orang lain itu normal.

"Jadi saya tak malu nak kata saya gila famous, suka menempel tapi saya masih tahu adab saya, saya masih tahu batasnya," katanya.

         ________________________

JOM LAWAT FACEBOOK TERBARU KAMI :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: