30 October 2023

DAKWAAN ANAK EMAS RAMLI MS - HADY MIRZA NAFI : "KAMI SEMUA KOMITED, BEKERJA KERAS & BERKORBAN MASA..."



"Tak mungkinlah... Saya rasa yang lain-lain kot jadi anak emas. Saya tak tahu. Kalau ikut saya, kami semua mendapat layanan sama rata".
Demikian jelas penyanyi asal Singapura, Hady Mirza yang menyangkal dakwaan dia menjadi peserta All Star Gegar Vaganza (ASGV) kegemaran Ketua Juri, Datuk Ramli MS.

Hady atau nama sebenarnya nama sebenar, Muhamamad Mirzahady Amir, 43, berkata, dia rasa semua peserta ASGV dilayan sama rata dan tidak wujud sifat pilih kasih dalam kalangan juri.

Klik untuk gambar besar
Tambahnya lagi, sepanjang enam minggu pertandingan berlangsung, dia tidak melihat atau merasai sebarang layanan istimewa dalam kalangan peserta, termasuk dia sendiri.

Dalam pada itu, juara Gegar Vaganza musim keenam (GV6) bersama Naqiu itu berkata, semua peserta memberikan yang terbaik ketika berada di pentas ASGV sehingga membuatkan mereka berjaya menambat hati juri dengan persembahan mereka.

"Kami semua komited, bekerja keras dan berkorban masa untuk menumpukan pada ASGV. Jadi, tak boleh nak kata ia layanan istimewa. Setiap peserta memberikan usaha yang terbaik untuk persembahan mereka. Saya boleh nampak. Mereka bagi 'kaw-kaw'... tak ada simpan.
"Jadi bab anak-anak emas ini saya tak tahu," kata Hady yang berjaya meraih kedudukan kedua pada konsert minggu keenam ASGV, selepas beberapa minggu berada di kedudukan bawah.

Pada pertandingan minggu keenam ini, Liza Hanim muncul juara dengan markah sebanyak 76.75 diikuti Hardy Mirza (76.50) dan Azharina (75.25).

Sementara Zamani pula, dia terpaksa berlapang dada apabila diumumkan sebagai peserta tercorot dengan markah 56.50 peratus.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: