30 October 2023

IRA KAZAR DIDAKWA DICERAIKAN SYAMSUL YUSOF MELALUI WHATSAPP - INI RESPON KAZAR SAISINama isteri kepada Syamsul Yusof iaitu Ira Kazar ketika ini hangat diperkatakan selepas netizen memetik namanya susulan dakwaan bekas madu kepada seorang pelakon terkenal didakwa sudah diceraikan oleh suaminya yang juga pelakon dan pengarah terkenal.
Berhubung dakwaan tersebut, bapa kepada Ira iaitu pelakon veteran, Kazar Saisi berkata, dia belum mengetahui mengenai khabar angin yang hangat diperkatakan di media sosial itu.

"Pula, netizen tak ada kerja," ujar Kazar yang turut memberi jawapan ringkas beserta sekeping foto potongan doa daripada Surah Ali 'Imran di Whatsapp.

Klik untuk gambar besar
Potongan doa Surah Ali 'Imran yang dikongsikan oleh Kazar itu membawa maksud orang yang bersabar akan ditolong oleh Allah.

Sebelum ini, sebuah blog hiburan berkongsikan si isteri yang juga anak kepada pelakon veteran didakwa diceraikan menerusi WhatsApp saja dan dihalau daripada rumah.

Bukan itu sahaja, malah ada dakwaan mengatakan isteri kepada pelakon dan pengarah terkenal itu ada 'penyakit berb@haya', namun tidak dapat dipastikan kesahihan dakwaan berkenaan dan diharapkan hanya khabar angin sahaja.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: