19 October 2023

NADIYAH SHAHAB HILANG AKAUN TIKTOK, PUTIH MATA 400,000 PENGIKUT LESAP"Okay semua , sudah rasmi. TikTok padam akaun saya selama-lamanya. Saya cuba dapatkan semula tetapi mereka tidak benarkan. Selamat tinggal 400,000 pengikut dan berjuta-juta tontonan.
"Sayang sekali... Biasanya video saya dapat berjuta-juta tontonan," itulah kata pelakon Nadiyah Shahab yang terpaksa berputih mata apabila akaun TikTok lesap dipercayai gara-gara lantang bersuara mengenai isu P@lestin.

Nadiyah melalui hantaran Instagram Story (IGs), mendakwa akaun TikTok yang memiliki lebih 400,000 dipadam pentadbir platform digital itu.

Tambah isteri kepada pelakon Ben Ali itu, dia berasa sedih apabila akaun yang dikendalikan suaminya itu lesap dalam keadaan genting sekarang.

Klik untuk gambar besar
"Saya tidak kecewa apabila tidak ada TikTok lagi. Saya buka pun sekali sahaja untuk memantau perniagaan. Setiap hantaran yang dimuat naik pun, suami saya kendalikan. Setiap rakaman, suntingan dan kapsyen... Semua Ben buat.

"Saya buta teknologi. Saya pun tak tahu hendak muat naik video TikTok, apa lagi nak rakam. Tetapi saya sedih atas usaha suami yang sia-sia," tuturnya.

Sebelum ini, Nadiya dilihat aktif dalam menyebar dan memuat naik hantaran mengenai konflik yang melanda P@lestin di TikTok dan IG.

Malah, akaun IG Nadiya pernah diberi amaran oleh pentadbir platform media sosial itu atas faktor pelanggaran garis panduan keg@nasan dan h@sutan.

         ________________________ JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: