07 November 2023

TAMPIL BERAMBUT PENDEK - FYNA JEBAT AKUI SELESA IMEJ LAMA"Sebenarnya dari AF lagi saya sudah berambut pendek. Ini memang imej saya sebenarnya, jadi kembali balik kepada yang lama."
Itulah kata penyanyi Fyna Jebat yang kini dilihat kembali menampilkan imej lamanya yang mana, selesa berambut pendek.

Ini kerana jelas Fyna atau nama sebenarnya Nur Syafinaz Jebat, 29, imej itu sudah ditampilkannya sejak bergelar peserta program Akademi Fantasia (AF) lagi.

Klik untuk gambar besar
Dalam pada itu, mengulas mengenai kehidupannya selepas bercerai dengan legenda bola sepak kebangsaan, Datuk Zainal Abidin, Fyna menjelaskan, mereka masih bersahabat.

"Ya, kami masih bersahabat. Tak ada apa yang saya hendak kongsikan sebab saya mahu fokus kepada karier nyanyian. Mungkin selepas ini kalau ada yang hendak panggil berlakon pun boleh juga.

"Alhamdulillah, gembira dengan kehidupan sekarang. Saya hanya meneruskan kehidupan seperti biasa dan yang penting gembira," tutur adik kepada penyanyi dan pelakon Ayda Jebat itu.
Tambahnya lagi, sokongan yang diberikan keluarga serta rakan-rakannya membuatkannya juga ingin meneruskan kehidupan dan bergerak ke hadapan.

"Itu saya tak boleh hendak cakap apa dan kalau boleh tak mahu besar-besarkan lagi. Apa yang lepas itu biarkan.
"Sebenarnya saya memang perlu sokongan daripada keluarga dan rakan-rakan untuk lebih senang bekerja dan bergerak dalam industri," katanya.

Terdahuku, kisah perkahwinan dan perceraian Fyna menjadi kisah sensasi dalam industri hiburan dan sukan tanah air.

Pada Mei lalu, keretakan rumah tangga Fyna dan Zainal mula dihidu, malah legenda bola sepak kebangsaan itu turut membuat pengakuan mengenai perceraian itu di satu program TV.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: