06 December 2023

BEBERAPA HARI SEBELUM ANNIVERSARY KE-10 - JOVIAN MANDAGIE DEDAH DIA & NINA ISMAIL SUDAH BERCERAI OGOS LALU"Ada perkahwinan istimewa yang tercipta untuk seumur hidup, tapi perkahwinan kami berkembang menjadi persahabatan seumur hidup.
"Pada Ogos lalu, kami bersetuju menamatkan ikatan perkahwinan yang berusia 10 tahun kerana kami percaya itu adalah jalan yang terbaik.

"Kami dapati sebagai sahabat dan ibu bapa Jeanelle, kami berkongsi rasa cinta berbeza yang harus dihargai.

"Memandangkan kebahagian Jeanelle adalah kebahagian kami, jadi kami sudah lakukan yang baik. Alhamdulillah.

"Rasa kasih sayang kami kepada ibu bapa dan keluarga tak pernah berubah. Kami percaya Allah adalah sebaik-baik perancang.

Klik untuk.gambar besar
"Selepas beberapa dekad, anda menjadi sebahagian draipada perjalanan kami, kami sentiasa ingat kenangan itu. Sokongan anda kepada #Jovianina tidak ternilai dan kami berharap sokongan itu akan berterusan."

Demikian tulis pereka fesyen, Datuk Jovian Mandagie yang mengumumkan, dia dan isterinya, Nina Sabrina Ismail Sabri sudah bercerai sejak Ogos lalu.

Jovian yang memaklumkan status rumah tangganya itu menerusi Instagram (IG) itu berkata, dia dan Nina yang juga anak bekas Perdana Menteri Ke-9, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob itu berpisah secara baik.
Dalam perkongsian itu, Jovian memberitahu, dia dan Nina akan tetap menjadi sahabat dan ibu bapa kepada puteri tunggal mereka, Jeanelle Nika Mandagie yang kini berusia enam tahun.

Tambahnya lagi, kebahagian anak perempuan mereka itu adalah menjadi keutamaan, selain berkata, dia dan Nina kini dalam keadaan baik-baik sahaja.

Jovian yang akan meraikan ulang tahun perkahwinan ke-10 pada 11 Disember itu turut menyatakan perasaan terharu atas sokongan dan kata-kata positif dari pengikutnya di laman sosial, justeru merasakan berita itu perlu dikongsikan.

"Semalam (kelmarin), kami adakan sesi secara langsung di TikTok dan kami tersentuh dengan komen mengenai rumah tangga kami.
"Kami rasa adalah penting untuk kami kongsikan dengan anda semua. Sementara berita ini tidak dijangka, percayalah kami dalam keadaan yang baik. Apa juga yang anda saksikan di media sosial sejak empat bulan lalu adalah benda yang nyata.

"Kami tidak mungkin akan membenci antara satu sama lain memandangkan kami pernah berkongsi hidup selama hampir sedekad.

"Terima kasih untuk doa dan sokongan anda untuk babak baharu kehidupan kami ini," ujar Jovian yang berkahwin dengan Nina pada 11 Disember 2013 dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Jeanelle Nika Mandagie yang kini berusia enam tahun.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: