20 January 2024

BILA IQBAL SELESAI JALANI PROSES KURUS, KATA TAK BOLEH MAKAN 9 HARI"Saya perlu banyak bersabar menahan lapar selama sembilan hari dan langsung tidak boleh sentuh makanan. Setiap 10 minit sekali saya perlu minum air sikit-sikit sahaja. Sejak program kurus dilakukan, saya munt@h sangat kerap."
Itulah ujar usahawan yang juga penyanyi dan pelakon, Iqbal Zulkefli, dimana dia memaklumkan dirinya baru saja selesai menjalani proses menguruskan badan di hospital dan tidak boleh makan selama sembilan hari.

Jelas Iqbal lagi, sepanjang tiga hari, dia hanya boleh minum air tidak lebih segelas, selain berkata, dia perlu banyak bersabar dan perlu manahan lapar daripada sebarang makanan, malah dia juga kerap muntah, sejak melakukan pros£dur berkenaan.

Sebelum ini, Iqbal menyatakan dia mahu cepat kurus serta ingin melakukan pembedahan bari@trik atau pot0ng usus.

Menurut Iqbal, dia mahu kurus demi kesihatan diri dan juga selepas membaca komen wanita, dimana mereka lebih suka lelaki kurus.

Terdahulu, Iqbal berkata dia sanggup melabur wang ringgit yang banyak dan akan usahakan berapa saja kos diperlukan untuk melakukan pros£dur pot0ng usus.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: