24 February 2024

SELAMAT JALANI PEMB£DAHAN BARI4TRIK - JASMIN HAMID KATA ADA LUB4NG BESAR DEKAT ULU HATINYA"Selama ini saya dengar cerita orang saja. Itulah inilah, tapi bila sudah buat sendiri (pemb£dahan bari@trik) baru tahu apa sebenarnya mas@lah yang ada dalam perut kita. Sebenarnya ada lub@ng besar dekat ulu hati saya.
"Patutlah selama ini kadang-kadang saya rasa s£nak perut, ingatkan angin tapi rupanya perut sudah masuk ke ulu hati. Doktor sudah selesaikan mas@lah saya itu, Alhamdulillah."

Itulah ujar pelakon Jasmin Hamid, 51, yang selamat menjalani pemb£dahan bari@trik di sebuah pusat perubatan, di sini.

Jelas Jasmin, kerana mas@lah yang dial@mi pada ulu hati, dia memilih untuk menjalani pemb£dahan itu, selain berkata, pros£dur berkenaan tidak susah.

Tambah pelakon itu lagi, dia bersyukur kerana pros£dur pemb£dahan oleh Dr Mustafamt itu dipermudahkan.

"Saya yakin melakukannya kerana saranan rakan terdekat yang ada pengalaman. Terima kasih kepada sahabat baik saya, Zarina Zainuddin yang memperkenalkan saya dengan doktor itu. Juga kepada suami dan keluarga yang sentiasa bersama saya," katanya.

Pemb£dahan bari@trik yang dianggap sebagai pemb£dahan kosm£tik kini semakin menjadi pilihan sebagai rawatan klin1kal untuk mengat@si mas@lah berat badan berl£bihan atau ob£siti.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: