08 March 2024

ISU BUTIK MUSLIMAH JEMPUT MARISSA DANIA & ASLAM JADI MODEL - MISYA MAZLAN LUAH K£SAL, TAK PERNAH TERFIKIR AKAN SAMPAI MACAM INI"Misya faham peniaga-peniaga semua ada macam-macam cara untuk mark£ting, cuma tak pernah terfikir akan sampai macam ni, nak pula tentang sensit1viti sekeliling dengan situasi sekarang dan untuk semua pihak. Moga Allah lindungi kita."

Demikian tulis isteri pertama kepada Aslam iaitu Misya Mazlan menerusi perkongsian di Insta Story, dimana dia meluahkan rasa kesal dengan tindakan sebuah jenama pakaian muslimah yang didakwa menjadikan kem£lut rumah tangganya sebagai mark£ting.

Kata Misya, dia memahami setiap peniaga mempunyai bermacam cara untuk memas@rkan pr0duk mereka, namun dia tidak terfikir ada yang tidak sensit1f dengan situasi dialaminya.

Klik untuk gambar besar

Dalam pada itu, madu kepada pemp£ngaruh media sosial, Marissa Dania ini turut meminta maaf kerana tidak dapat membal@s semua mesej yang diterima di Instagram dan mengatakan setiap kata-kata netizen membuatkan dia semangat untuk terus bangkit.

"Kecewa itu fitr@h, datang dan pergi itu pilihan. Tapi segala yang Allah aturkan pasti ada kebahagiaan untuk ciptaanNya," tuturnya.

Sebelum ini, kakak kepada Misya iaitu Nadia Mazlan berkata, adiknya tidak tahu mengenai kehadiran isteri kedua suaminya itu sebagai model jenama tersebut, apabila sampai di tempat berkenaan, dia mendapat tahu.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: