19 March 2024

"SENIMAN BERSEDIA UNTUK MENYEDIAKAN KAUNS£LOR UNTUK MEMBANTUNYA" - ZED ZAIDI KATA MUNGKIN ALIFF ADA MAS4LAH MENT4L"Daripada sudut kron0logi tentang sikap dia, dah banyak kali perkara sama pernah berl@ku. Abang lihat dia lebih kepada mas@lah diri sendiri, bukannya mas@lah industri. Sepatutnya dia kena muhasabah diri.
"Saya merasakan mungkin dia (Aliff) mempunyai isu psik0logi, dan kami sebagai Seniman bersedia untuk menyediakan kauns£lor untuk membantunya."

Demikian ujar Presiden Persatuan Seniman Malaysia, Zed Zaidi yang memberitahu, pihaknya sedia membantu sekiranya penyanyi dan pelakon, Aliff Aziz mengal@mi mas@lah ment@l susulan kontr0versi ditangk@p khalw@t dengan pelakon Ruhainies.

Menerusi temu bual bersama Hlive, Zed menyifatkan isteri kepada pelakon dan penyanyi Bella Astillah itu berkemungkinan mengal@mi mas@lah psik0logi dan sedia membantu seandainya memerlukan bantuan daripada pakar psik0logi.

Sementara itu, pihak Seniman belum boleh mengambil apa-apa tind@kan terhadap Aliff serta perlu menunggu keputusan Jabatan Agama Islam terlebih dahulu.

"Alif masih belum ditetapkan bersal@h atau tidak, oleh itu kami masih menantikan keputusan tersebut. Sekiranya dia memang didapati bersal@h, Seniman akan mengambil tind@kan yang selari dengan keputusan mahkamah," jelasnya.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: