24 April 2024

BERL4KU ADIL SEBAGAI SUAMI - DATUK RED BERAYA DENGAN ISTERI PERTAMA"Sebenarnya pada raya ketiga saya dah pulang ke rumah isteri pertama (Datin Red), cuma dia tak suka bergambar, malah saya ada jumpa anak-anak.
"Sebab tu saya cakap, dengan Adira cara saya lain dengan isteri pertama lain, tapi tak boleh nilaikan saya hanya dari cerita di media sosial sahaja, kasih sayang saya pada mereka sama berat."

Itulah ujar usahawan Datuk Red yang memberitahu, dia pulang beraya bersama isteri pertamanya, Datin Red pada hari raya ketiga, selain berkata, dia sentiasa bersikap adil terhadap dua isterinya.

Jelas Datuk Red lagi, dia tidak suka berkongsi di media sosial dan kasih sayang diberikan kepada kedua isterinya adalah sama rata.

Dalam pada itu, Datuk Red turut berkongsi dimana isu antara Datin Red dan madunya, penyanyi Adira Suhaimi sudah pun selesai dan sebagai ketua keluarga dia bertindak menegur kedua-dua pihak.

"Saya juga ada t£gur-t£gur isteri-isteri saya, biar pun tiada kekuatan meng@nggung mereka dari segi kewangan tapi saya masih jalankan tanggungjawab sebagai ketua keluarga untuk men£gur mereka," katanya.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: