08 April 2024

RITA RUDAINI TERIMA SOKONGAN - NETIZEN MAHU KUMPUL WANG LANTIK PEGUAM TERBAIKSemua sedia maklum mengenai isu pelakon Rita Rudaini dimana bekas adik iparnya, pemain bola sepak, Zaquan Adha telah membuat laporan polis Sabtu lalu, susulan kenyataan beb@ur fitn@h dikeluarkan oleh bekas isteri abangnya, Aidil Zafuan terhadapnya di Insta Story.
Berhubung hal tersebut, menerusi ruangan komen di Instagram, rata-rata netizen menyatakan sokongan buat ibu kepada dua cahaya mata lelaki itu.

Malah, ada yang turut menawarkan bantuan untuk mengumpul dana membayar duit guaman jika ianya diperlukan. Tidak kurang juga, ada yang menyatakan mahu mengumpul wang untuk mendapatkan peguam yang terbaik buat Rita.

Klik untuk gambar besar
Sebelum ini, Rita membid@s bekas adik iparnya yang mengatakan dia tidak masuk c@mpur urusan rumah tangga abangnya dengan bekas kakak iparnya itu.

Rita juga mendakwa Zaquan antara punca masuk c@mpur urusan rumah tangganya, malah bekas adik iparnya ini sendiri yang datang ke rumahnya untuk mengambil pakaian Aidil ketika itu.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: