28 April 2024

YAKIN ALIFF AZIZ MAMPU BERUBAH SATU HARI NANTI - SARAH JASMINE AKUI MASIH ADA PERASAAN PADA SUAMI BELLA ASTILLAH"Saya tahu dia (Aliff Aziz) akan berubah sebab saya nampak dia solat. Dia okey, cuma ada benda yang tidak kena sampai mengakib@tkan ment@lnya menjadi kurang stabil.
"Saya juga bukan sejenis orang yang suka jatuh hukvm lebih-lebih lagi apabila hanya dia seorang sahaja dipersal@hkan dalam isu khalw@t, baru-baru ini."

Demikian tutur wanita yang mendakwa sebagai kekasih Aliff Aziz iaitu Sarah Yasmine, dimana dia yakin penyanyi dan pelakon itu mampu berubah satu hari nanti.

Katanya, ada 'sesuatu' yang menc£tuskan dan memb@ngkitkan keadaan ment@l tidak stabil terhadap Aliff yang juga bapa kepada dua cahaya mata itu.

Dalam pada itu, Sarah mengakui masih menyimpan perasaan terhadap Aliff ketika diajukan mengenai rasa kasih terhadap suami kepada pelakon dan penyanyi Bella Astillah itu.

Jelas wanita berusia 24 tahun itu lagi, walaupun pelbagai episod p@hit dilalui sepanjang beberapa bulan bercinta, perasaannya masih sama seperti dulu.

"Apabila bercakap memb@bitkan perasaan, memang ada lagi. Bukan satu hari cinta terus hilang. Jujur ada lagi, saya pun pernah beritahu Bella mengenai perasaan saya," tuturnya

Sejak Isnin lalu, arena hiburan panas apabila wanita itu meny£lak rahsia Aliff dan pelakon Ruhainies termasuk dakwaan mereka bercinta, selain dikatakan menggunakan Aliff untuk menjatuhkan Bella.

Pendedahan dibuat Sarah turut mengheret lebih ramai selebriti termasuk Caprice, Emma Maembong, Chacha Maembong serta pasangan suami isteri, Tom dan Fuad Rahman.

'Drama' semakin panas apabila nama pelakon Meerqeen juga dipetik selepas pelakon tersebut mengaku hanya mengenalinya sebagai peminat, namun Sarah mengatakan hubungan mereka lebih daripada itu.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: