14 May 2024

DIDI ASTILLAH TAMPIL B1DAS : "KORANG P£RLI-P£RLI KAKAK AKU, BU4NG DIA MACAM SAMP4H... MACAM BELLA PULA KENA TANGK4P KHALW4T"Obs£s nampak baik? (Cakap dengan cermin please). Saya ni memang la tak baik sangat, tapi kak long saya tu dari sekolah baik, boleh tanya semua orang.
"Move on like an adults? Siapalah yang pergi buka a1b kak long saya? Siap panggil kawan-kawan Alif untuk mengump@t. Video mengump@t pun sampai dua jam, kalau ikut memang nak post je semua.

"Siapa yang main game ni? Rasanya korang kot, tak baca ke WhatsApps Aliff dengan Ruhainies?"

Demikian tulis adik kepada Bella Astillah iaitu pelakon Didi Astillah menerusi perkongsian di Insta Story, dimana dia tampil mempertahankan kakaknya itu serta membid@s kenyataan adik Aliff Aziz, Aisyah Aziz yang didakwa ditujukan kepada Bella.

Nampaknya, kem£lut rumah tangga Aliff dan Bella semakin hangat diperkatakan apabila adik-adik mereka dilihat berbal@h di media sosial sejak kebelakangan ini.

Dalam kenyataan dimuat naik itu, Didi mengakui dirinya tidaklah begitu baik, namun kakaknya sememangnya seorang yang baik dan boleh bertanyakan kepada siapa yang mengenali Bella.

Klik untuk gambar besar
Didi dalam masa sama turut mempers0alkan tentang 'move on' serta bertanyakan siapa yang membuka a1b kakaknya serta memanggil kawan-kawan Aliff untuk mengump@t Bella.

Sementara itu, Didi turut mendakwa pihak Aliff yang merancang untuk menj@tuhkan kakaknya itu serta mengatakan pihak mereka hanya mahu Aliff diam dan tidak lagi mengeluarkan kenyataan.

Dalam pada itu, tambah Didi lagi, Bella masih bersama Aliff kerana anak-anak serta mendakwa tiada keluarga Aliff yang bertanya khabar kakaknya itu seolah dia yang ditangk@p khalw@t.

"Pilih untuk stay sebab anak-anak sister, awak ada anak tak? Tak ada kan. Ini dah sampai tangk@p khalw@t, takkan nak stay lagi? Suka-suka je cakap kakak saya tak ikhlas, awak tu Tuhan ke?

"Lagi tak slay dari awal, korang p£rli-p£rli kakak aku. Bu@ng dia macam samp@h. Bu@ng dari family group tanpa tanya khabar dia. Macam Bella pula kena tangk@p khalw@t. Kesian dia menangis, tak makan berhari-hari sebab korang semua," katanya.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: