28 June 2024

HAFIDZ ROSHDI NAFI 'JANDA PEMFITN4H', 'JANDA PEN1PU' DITUJU KEPADA BEKAS ISTERI : "BANYAK JE JANDA DEKAT LUAR SANA, BUKAN DIA SORANG JE KAN, BERSEPAH JANDA, JANDA BAIK ADA""Saya bayar ikut kemampuan, kalau ada lebih, saya bayar lebih, saya tak ked£kut. Saya akan bayar 20 peratus daripada pendapatan saya. Misal kata saya ada RM5,000, saya akan beri RM1,000 kepada bekas isteri untuk nafkah anak-anak.

"Apa yang dikatakan Shuhada yang saya membayar RM100 sahaja setiap trans@ksi adalah tidak benar. Namun saya tidak akan beritahu jumlah tersebut memandangkan ia adalah sul1t."

Itulah kata pelakon Hafidz Roshdi, dimana dia tampil menafikan dakwaan bekas isterinya, Nurul Shuhada Mat Shukri, bahawa dia tidak membayar nafkah anak, sebaliknya jelasnya, dia tidak pernah mengab@ikan tanggungjawabnya sebagai bapa.

Dalam pada itu, ditanya jumlah nafkah yang diberikan, Hafidz bagaimanapun enggan memberitahu serta mengatakan ianya adalah sul1t dan dia membayar mengikut kemampuan.

Klik untuk gambar besar

Selain itu, pelakon itu berkata, dia mahu berdamai dengan bekas isterinya dan jika mempunyai wang lebih, dia akan membayar lebih untuk nafkah anak-anaknya itu.

Dalam pada itu, Hafidz menafikan hasht@g 'janda pemfitn@h', 'janda pen1pu' yang ditulis di media sosial itu ditujukan kepada bekas isterinya dan tidak menujukan kepada sesiapa.

"Saya tak tujukan pada siapa-siapa. Saya hanya sunt1ng letak, tak ada tujukan pada siapa-siapa. Saya tak tuju dekat dia, banyak je janda dekat luar sana, bukan dia sorang je kan. Bersepah janda, janda baik ada," ujarnya.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: