28 June 2024

SHUHADA PERS0AL TIND4KAN HAFIDZ ROSHDI TUTUP JUMLAH BAYARAN NAFKAH : "SETIAP KALI BAYAR RM100 SEBAB TU SAYA MENGG1LA, MACAM MANA SAYA NAK SURVIVE?""Bab nafkah, saya nak tanya satu trans@ksi untuk tiga bulan. Kenap tutup jumlah bayaran? Kenapa nak kena gabungkan bulan?

"Lepas tu bayar satu kali sahaja? RM100 sahaja, setiap kali bayar RM100 sebab itu saya mengg1la, macam mana saya nak survive?"

Ujar bekas isteri kepada pelakon Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada yang tampil mempers0alkan tind@kan bekas suaminya itu yang menutup jumlah bayaran nafkah yang dikongsikan di media sosial.

Kata Shuhada, Hafidz juga menggabungkan bayaran untuk beberapa bulan dan bukan memberikan nafkah seperti yang telah ditetapkan mahkamah.

Bagaimanapun, jelas Shuhada, dia tetap bertah@n untuk membesarkan dua anak mereka, Humairah dan Umar, meskipun diberikan nafkah anak hanya RM100 sebulan.

Klik untuk gambar besar

Tambahnya lagi, dia berharap bekas suaminya itu menerima bal@san daripada Allah serta berterima kasih kepada Hafidz dengan gelaran janda diberikan kepadanya.

"Saya cuma nak cakap di atas dunia ini kalau saya balas, hanya segur1s sahaja dekat hati dia tapi tiada gunanya.

"Jadi saya serahkan segalanya kepada Allah untuk membal@s semuanya. Semoga dia hidup bahagia. Terima kasih kerana jandakan saya dan letak muka saya jadi anj1ng," katanya.

Semalam, Hafidz dilihat ada memuat naik kenyataan meminta bekas isterinya itu menunjukkan bukti dia meny£barkan dokumen mahkamah, serta turut menggelar ibu kepada dua anaknya itu sebagai janda penfitn@h dan janda pen1pu.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: