10 June 2024

IBU SYASYA (DOLLA) AKUI SUAMI ANAKNYA ITU SEORANG YANG HORMAT ORANG TUA, PANDAI AMBIL HATI"Nasrullah anak (menantu) yang baik, dia pun datang daripada keluarga yang baik-baik juga. Dia hormat orang tua selain pandai mengambil hati Syasya dan keluarga. Sebab itu Syasya jatuh cinta lebih, sanggup tinggalkan semua (Dolla)."

Demikian tutur ibu kepada bekas anggota kumpulan Dolla iaitu Syasya Rizal iaitu Farah Diana yang berkongsi mengenai peribadi menantunya, Nasrullah yang pandai memikat hati anaknya.

Pada Sabtu lalu, majlis resepsi Syasya bersama suaminya itu telah berlangsung secara mewah apabila menerima tajaan dari pelbagai pihak.

Klik untuk gambar besar

Sebelum ini, ibu Syasya memaklumkan anaknya itu menerima banyak tajaan sempena majlis resepsi, selain turut mendedahkan Syasya juga menggayakan barang kemas dan aksesori yang ditaja oleh Habib sejumlah RM5 juta.

Terdahulu, Syasya meng£jutkan ramai pihak apabila mengambil keputusan keluar daripada kumpulan Dolla pada 8 April lalu. Kemudiannya, Syasya dikhabarkan telah pun selamat bergelar isteri kepada Nasrullah pada 20 April lalu.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: