13 June 2024

K£S KHALW4T - ALIFF AZIZ MOHON SEMUA DOAKAN YANG BAIK-BAIK & SEMOGA IA TEMUI PENYELESAIAN"Insya-Allah, mohon semua mendoakan yang baik-baik dan semoga k£s (khalw@t) itu selesai. Saya sudah beri kerjasama dengan pihak Jawi, seterusnya kita serahkan kepada mereka untuk tind@kan akan datang."
Itulah ujar penyanyi dan pelakon Aliff Aziz yang memohon orang ramai mendoakan k£s khalw@t memb@bitkan dirinya dengan pelakon Ruhainies menemui jalan penyelesaian terbaik.

Bekas suami kepada Bella Astillah itu berkata, buat masa ini, dia hanya menunggu tind@kan selanjutnya selepas memberi sepenuh kerjasama kepada pihak Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi).

Terdahulu, Pengarah Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi), Datuk Mohd Ajib Ismail memaklumkan sias@tan k£s khalw@t memb@bitkan Aliff dan Ruhainies selesai.

Jelas Mohd Ajib, kertas sias@tan itu sudah dihantar kepada Jabatan Pendakwaan Syariah Wilayah Persekutuan (Japens) untuk tind@kan lanjut.

Keputusan selanjutnya terletak kepada pihak Japens untuk membuat dakwaan hasil daripada kertas sias@tan yang diserahkan.

Pada 9 Mac lalu, Aliff dan Ruhainies dilaporkan ditahan pihak berkuasa Jawi di sebuah kondominium mewah di ibu negara

Bagaimanapun, mereka telah dibebaskan dengan jaminan sekitar jam 2 petang pada hari sama.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: