14 June 2024

NORA DANISH KATA MAS4LAH KELUARGA BIAR DIA SAJA YANG TEL4N"Biar luaran nampak kita buruk kerana dari dulu saya bukan jenis suka menga1bkan orang sebab diri sendiri pun bukan sempurna.
"Mas@lah keluarga biar saya saja yang tel@n. Apabila kita membuat pilihan berdiam dan bertapi, terlalu banyak sp£kulasi timbul sampai dituduh bermacam-macam. Tapi Alhamdulilalh saya dah bersedia.

"Saya akan t@nggung semua kesal@han asalkan semua pihak bahagia. Doa yang baik-baik buat semua pihak. Allah sebaik-baik perancang."

Klik untuk gambar besar
Itulah ujar pelakon Nora Danish yang berkata, meskipun dia berdiam diri mengenai isu membabitkan dirinya, namun pasti akan menc£tuskan sp£kulasi sehingga dituduh bermacam-macam.

Berhubung perkara itu, Nora menerusi perkongsian di Insta Story, memberitahu, dia memilih untuk tel@n mas@lah keluarga dan men@nggung semua kesal@han asalkan orang lain dapat bahagia.

Sebelum ini, Nora memaklumkan, k£s rumah tangganya dengan suaminya, Nedim Nazri masih belum selesai selepas dilaporkan sedang berg0lak pada April lalu.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: