26 June 2024

SELAMAT JALANI PEMB£DAHAN BU4NG BU4SIR - LAN SOLO MASIH LAGI DIRAWAT DI PUSAT PERUBATANPada Isnin lalu, penyanyi Lan Solo, 39, telah selamat menjalani pemb£dahan hem0roid (bu@sir) dan difahamkan dia kini masih lagi ditah@n dan dirawat di pusat perubatan di Puchong, Selangor.
Isteri yang juga pengurusnya, Nur Sheila Hassim berkata, Lan yang sepatutnya dibenarkan pulang semalam terpaksa terus berada di hospital dan dipantau doktor kerana mengal@mi demam sejak semalam.

"Sabtu lalu, dia ada mengadu bu@ng air b£sar rasa tak puas. Saya perasan sebab dia lama dalam tandas. Selesai persembahan di satu program, lebih kurang jam 3 pagi Ahad, dia keluar sendiri ke klinik untuk ambil ubat.

"Hari Ahad itu, saya nampak badan dia dah makin l£mah, sampai berjalan pun kena ser£t kaki. Jadi dia ajak ke hospital.

"Sepatutnya dah boleh pulang, tapi pagi ini Lan demam. Pukul 1 pagi tadi, dia tak dapat tidur, mungkin sebab s@kit.

"Jadi, suhu badan pun naik sampai 38 darjah. Doktor sarankan untuk rehat dulu buat sementara waktu," jelasnya.

Menurut Sheila lagi, Lan sebelum ini pernah menjalani pemb£dahan membu@ng hem0roid pada 2015.

"Sebelum ini, pada 2015 atau 2016 pernah bu@ng sekali. Kali kedua sewaktu menyertai GV (Gegar Vaganza) tapi tak sempat bu@ng.

"Selepas hampir 10 tahun, tak sangka benda itu terkeluar dan dah gred empat. Memang tak boleh masuk dan solusinya kena bu@ng saja.

"Untuk suami, dia sampai dah meminta untuk 'meny£rah diri' kepada hospital. Doktor pun memang terk£jut sebab dah gred empat. Sebelum ini, s@kit-s@kit memang ada tapi hilang begitu saja," katanya.

         ________________________

JOM LAWAT YOUTUBE KAMI (MYPAPARAZZI) :
KLIK DI SINI..!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: