23 June 2010

BABY KUMPULAN RES2 BERSOSIAL??

Sama ada benar atau tidak kesemua gambar-gambar ini adalah Baby Res2 yang sedang bersosial, ia tidak dapat dipastikan kesahihannya. Hanya peminat Baby sahaja yang dapat menilainya kerana di zaman sekarang yang benar selalu didakwa 'super impose' manakala yang tidak benar didakwa 'amat real' hingga merosakkan reputasi artis itu sendiri.

Apa yang menyedihkan segelintir pihak, mereka mendakwa Baby melukakan hati mereka apabila bergambar dengan seekor puppy (anak anjing).

"Memanglah jika anjing kering ia tidak haram disentuh, tetapi sebagai artis Baby sepatutnya menunjukkan contoh tauladan yang baik. Dia seharusnya tahu yang mana sensitif dan yang mana tidak dikalangan umat Islam," ujar mereka dalam sebuah forum.

Bagaimanapun, bagi segelintir yang lain pula, mereka masih tetap menyokong Baby dengan mengatakan kemungkinan Baby tidak bersikap seperti yang digambarkan. Dakwa mereka, gambar tidak boleh dijadikan ukuran sikap artis tersebut kerana kita tidak tahu cerita sebenar disebalik gambar-gambar tersebut.

"Sepatutnya kita bersangka baik dan bukan bersangka yang buruk-buruk sahaja," komen salah seorang daripada mereka.Klik untuk gambar lebih besar...


MORE PHOTOS: CLICK HERE....    (\__/)
    (='.'=)
    (")_(")
    www.myartis.com 2010

No comments: