01 October 2011

NABIL NIKAH DUA KALI LAFAZ


Jika Norman Hakim akad nikah dengan hanya sekali lafaz, namun Nabil Raja Lawak pula terpaksa melafazkannya sebanyak dua kali sebelum sah bergelar suami kepada Nazira Ayub. Nabil telah dinikahkan di Masjid Sultan Mizan, Putrajaya sekitar jam 5 petang semalam sambil dikelilingi oleh ahli keluarga kedua-dua belah pihak.

Dalam majlis tersebut, Nazira menerima wang hantaran sebanyak RM15,000 dan mas kahwin berjumlah RM300 selain sebentuk cincin berlian bernilai RM3,000. Antara hantaran lain yang berjumlah 7 dulang daripada Nabil ialah tepak sirih, sebuah Blackberry Playbook, kasut Stuart Weitzman, set wangian Laura Mercier, set alat solekan dan senaskah tafsir Al-Quran.

Sementara Nabil pula menerima sembilan dulang hantaran balas daripada pihak perempuan berkonsepkan Red Rhapsody iaitu sebentuk cincin, coklat Godiva, sepasang kasut Tods, sebuah PlayStation 3, sebuah iPad, senaskah Al-Quran, tepak sirih, buah-buahan dan kek fonding.

Difahamkan, Resepsi perkahwinan kedua pengantin ini yang berkonsepkan Wonderland akan diadakan Ahad ini di i-City, Shah Alam, Selangor.

Seluruh kakitangan myartis ingin mengucapkan tahniah kepada Nabil dan Nazira dengan doa moga mereka bahagia hingga ke anak cucu. Amin..!!

Klik untuk imej besar...
No comments: