17 November 2011

ADAM SANDLER PUNYAI 'ANU BESAR'..?


Wataknya yang cukup berkesan sebagai wanita dalam filem barunya, 'Jack and Jill' pastinya membuat Adam Sandler bangga menjadi pelakon. Bagaimanapun, Adam juga rasa bimbang apabila ada orang yang meragukan kejantanannya... maklumlah dia cukup pandai membawa watak perempuan!

Dan secara tiba-tiba, Adam membuat pengumuman yang amat mengejutkan. "Jangan salah sangka. Saya memang bukan lelaki dengan 'anu' terbesar, tapi jelas saya salah satu yang terbesar," ujarnya dipetik sebagai berkata melalui ShowBizSpy.

"Saya termasuk empat yang 'besar' di Hollywood (lelaki dengan 'anu' terbesar). Saya merasa selesa dengan hal itu dan keluarga saya juga sangat bangga," tambahnya yang mahu menunjuk bahawa dia memang lelaki sejati.

klik untuk imej besar...Seterusnya, menyentuh mengenai peranannya sebagai wanita dalam filem tersebut, Adam mengaku dia berusaha keras untuk menyembunyikan kejantanan termasuk alat kelaminnya.

"Menyembunyikan alat kelamin tidak menimbulkan sesuatu masalah," kata Adam ketika ia sedang disolek dan ditukarkan menjadi wanita. Iyalah... takut-takut terbonjol pula, ia tak?

Untuk info, filem 'Jack and Jill' dikeluarkan di Amerika Syarikat, 11 November lalu. Filem itu menceritakan tentang saudara kembar yang bertemu semasa musim cuti.

No comments: