15 December 2015

GAMBAR 'KELUARGA' TANPA FASHA SANDHA - BENARKAH SUDAH CERAI?"It is always wonderful to celebrate with family. Thx @cholaholla for arranging everything thx my dearest children menantu cucu2 for being with us. @kuaz9 @rizalashramrnt #rntrna #rntrnafamily#cucu#preciousmoments #familylove #rntrna42ndweddingannivesary #rntrnaweddinganniversary #payong #putrarayqalramli #gunong #alriz. #intansemata #arla #putriarla #juah @minramli @alfializar5. see you when you are back from your duties 1 December 2015," demikian tulis Raja Noora, ibu Jejai melalui Ignya.

Apa yang menjadi persoalan, gambar keluarga tersebut dilihat tanpa kelibat Fasha Sandha yang baru-baru ini dikatakan mempunyai masalah rumah tangga dengan suaminya Jejai.

GAMBAR KELUARGA JEJAI TANPA FASHA - klik untuk size besar
Lebih menjadi teka-teki, ada beberapa pihak yang sudah mula menyebarkan cerita bahawa Fasha dan Jejai sebenarnya sudahpun bercerai. Biar betul!!

Berita tersebut dakwa empunya cerita telah disampaikan oleh sumber dalaman dan disebarkan melalui laman sosial.

Apapun, kami di sini mendoakan yang baik-baik sahaja buat mereka berdua. Jika benar bermasalah, moga keluarga mereka dapat mencari jalan penyelesaian yang baik demi anak-anak. Amin.

MESEJ YANG TERSEBAR DI LAMAN SOSIALJEJAI DAN FASHA MASING-MASING TUKAR INSTAGRAM KE PRIVATESumber: cari.com.my         ________________________
No comments: