01 August 2016

TAKZIAH - ANAK KEDUA NADIYA NISAA MENINGGAL DALAM KANDUNGANTakziah kami ucapkan buat pelakon Nadiya Nisaa yang kehilangan anak keduanya apabila bayi tersebut disahkan meninggal dunia di dalam kandungan.

Perkara itu diketahui oleh Nadia dan suaminya ketika melakukan pemeriksaan kesihatan di Putra Medical Centre, Kuala Lumpur pada pagi (Ahad) semalam.

Difahamkan jenazah anaknya itu sudah dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Taman Batu Muda, Gombak.

Menurut suami Nadia iaitu Saiful Razman, isterinya kini berada dalam keadaan baik tetapi masih sedikit lemah dan bersedih atas kehilangan anak mereka.

Suami kepada Nadia, Saiful Razman Kasim, memberitahu bahwa isterinya itu kini berada dalam keadaan sihat, walaupun masih lemah dan bersedih atas kehilangan tersebut.Difahamkan, jenazah anaknya itu akan dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Taman Batu Muda, Gombak.

Sementara itu, kesedihan turut dapat dirasai melalui gambar terkini di Instagram pelakon tersebut yang ternyata teruja menanti cahaya matanya itu.

Malah peminat Nadiya juga dalam masa yang sama turut mengucapkan takziah selain berdoa agar pelakon ini tabah dalam menghadapi dugaan.

--- IKLAN ---
(dijamin oleh myartis sebagai 'good seller' - pesanan pos laju pasti dihantar)
Sumber: Utusan Malysia
Foto: Nadiya Nisaa IG


         ________________________

No comments: