27 September 2016

6 FOTO & 2 VIDEO - BILA HAIRUL AZREEN SEKELUARGA JUMPA MAHATHIR & ISTERI DI LONDONBeruntungnya Hairul Azreen sekeluarga bila dapat berjumpa dengan bekas Perdana Menteri Malaysia, Tun Dato' Seri Dr Mahathir Mohamad bersama isterinya Tun Siti Hasmah ketika bercuti di London.

Lebih beruntung anaknya, Yusuf Iskandar yang bukan sahaja dapat berjumpa malah didukung oleh Tun Siti Hasmah. Bertuahnya Yusuf... bila dah besar nanti boleh tonton semula, sebab ayah dan ibu Yusuf sempat merakamkan memori indah itu.

Sementara itu, di laman akaun Instagram Hairul, ada memuat naik sekeping gambar komen anak kepada Tun Mahathir, Dato' Seri Paduka Mukhriz turut singgah dan meninggalkan komen doa buat Yusuf.

"Semoga Yusuf Iskandar dipanjangkan doa, dimurahkan rezeki, sihat tubuh badan, cergas akal fikiran, bahagia dunia akhirat dan menjadi pemimpin yang hebat seantero dunia InsyaAllah," tulisnya."Mukhriz Mahathir Ya Allah terima kasih sebab komen di akaun anak saya. Tun Mahathir family, family contoh untuk kami," balas Hairul pada bekas Menteri Besar Kedah.

Untuk info, rakaman video Tun Siti Hasmah mendukung Yusuf ketika artikel ini ditulis, rakaman itu telah pun ditonton hampir sebanyak 319 ribu orang.KLIK LINK DIBAWAH INI UNTUK TONTON VIDEO

VIDEO 1 - Video saya (Hairul Azreen) jumpa Tun di London

VIDEO 2 - Yusuf sayang, 23/9/2016. Rezeki kamu didukung oleh Tun Siti Hasmah semasa Daddy bawa kamu & Mommy ke London, masa ni kamu berusia baru 3 Bulan 20 Hari.         ________________________

No comments: