16 June 2017

ISU 'KANTOI MENGORAT' - DATUK RED TAMPIL BERI PERJELASAN



"Itulah, salah seorang staff saya ada tunjukan screenshot pasal cerita tu. Apa yang boleh saya katakan cerita itu memang benar terjadi. Saya percaya, ini mesti kerja-kerja 'nakal' staff saya.

"Buat pengetahuan ada dua orang staff yang memang tahu kata laluan akaun Instagram dan Facebook saya. Biasalah lelaki memang gatal, saya faham, ada masa mereka ni memang nakal sikit.

"Tetapi setelah gadis tersebut berikan gambarnya dan kami rasa ia agak tidak ada apa yang menarik jadi kami pun tidaklah panjangkan cerita dan habiskan di situ sahaja," jawab suami kepada Datin Red dan penyanyi Adira Suhaimi iaitu Datuk Red dengan cukup tenang.





Susulan isu tular berkaitan dirinya yang dikatakan menggoda wanita di Instagram, Datuk Red atau nama sebenarnya Datuk Seri Adnan Abu telah memberi penjelasan tentang isu yang sedang hangat diperkatakan ini.

Datuk Red juga enggan terlalu serius memikirkan isu tersebut dan memberitahu beliau sudah menjelaskan hal tersebut dengan isteri pertama dan keduanya.

Klik untuk gambar besar


"Waktu tersebarnya cerita ini saya bersama isteri pertama. Dia memang sudah masak dengan perangai saya. Dia langsung tidak mengambil kisah kerana tahu suaminya ini macam mana.

"Tetapi dengan Adira, saya perlu berjumpa dan slow talk dengannya terlebih dahulu sebelum dia tahu daripada mulut orang lain," ujarnya.

Pada masa yang sama, Datuk Red menegaskan beliau memang seorang yang peramah dan suka untuk bergurau. Oleh itu beliau suka bersembang dan menegur semua orang.



"Saya ingin tekankan, saya memang seorang yang ramah dan suka bergurau. Saya tidak reti bagaimana untuk menjadi terlalu serius dalam sesuatu perkara. Saya suka bersembang dengan semua orang jadi saya tegur sahaja semua orang.

"Cuma isu ini berbangkit sebab saya menegur seorang gadis. Cuba kalau saya tegur seorang makcik rasa-rasa akan jadi isu tak? Mesti tiada siapa peduli kan?

"Tapi saya tak ambil pusing tentang isu ni kerana saya bukanlah selebriti untuk diberi perhatian. Tiada apa yang akan saya dapat daripada perkara ini," katanya.

Kata Datuk Red lagi, dia langsung tidak melatah dengan perkara ini dan sudah lali dengan segala kontroversi yang melanda.



Tidak memandang serius terhadap isu ini, Datuk Red juga sempat bergurau apabila menafikan semua ini gimik dan sengaja mencari perhatian.

"Entahlah, bagi saya ini bukanlah gimik. Buat apa saya nak buat gimik? Lainlah kalau saya memang bercinta dengan selebriti meletop macam Neelofa barulah gimik namanya," sambungnya berseloroh.

Untuk info, pagi semalam tersebar satu screenshot perbualan ringkas Datuk Red bersama seorang gadis di mana dia didakwa telah meminta diberi gambar penuh untuk tatapannya, Isu tersebut kemudiannya dengan pantas telah menjadi perbualan hangat netizen di laman sembang.




www.myartis.com / Sumber: MH




         ________________________





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...