11 August 2017

ALIFF AZIZ AKUI 'PENAT' - AFIFAH KATA HANYA SEGELINTIR KRU 'TAHU'


"Saya fikir rakyat Malaysia sudah penat dengan isu ini. Saya sudah cakap bahagian saya. Tiada apa lagi nak cakap.

"Melalui kenyataan pengarah drama, semua orang boleh menilai. Bagi saya, di situ sudah terjawab segala persoalan.

"Saya pun sudah penat dengan apa yang berlaku," kata penyanyi dan pelakon Aliff Aziz, 26, ketika ditemui di set penggambaran drama 'Izinkan Aku Mencintaimu' di Bandar Tun Hussein Onn semalam.

Suami kepada Bella Astillah itu menyerahkan kepada masyarakat untuk menilai kontroversi antara dirinya dengan Afifah susulan kenyataan pengarah drama terbabit, Mansor Akob berhubung kekecohan yang berlaku.

Aliff yang berasal dari Singapura, enggan mengulas panjang sebaliknya menganggap semua persoalan sudah dijawab.

Klik untuk gambar besar


Sebelum ini, Mansor menafikan dakwaan Afifah kononnya dia dipergunakan pihak produksi untuk memujuk dan melayan kerenah Aliff bagi melancarkan baki penggambaran.

Mansor atau lebih dikenali sebagai Manchi dilaporkan berkata, sepanjang penggambaran berlangsung, tiada arahan sedemikian dikeluarkan pihaknya.

Ditanya mengenai kehadiran beberapa pengawal peribadi di set penggambaran, Aliff menjelaskan, langkah itu bertujuan menjaga keselamatan diri dan mengelak fitnah."Apabila kekasih Afifah (Wan Ariff) beritahu mahu bawa pengawal peribadi, saya juga bertindak sama. Namun, bukan kerana saya takut," ujarnya.

Sementara itu, Afifah yang ditemani kekasih dan pelakon, Hafreez Adam, di set penggambaran itu mempertahankan kenyataan yang dibuat sebelum ini.

"Perkara begini (dakwaan diminta melayan kerenah Aliff) tak semestinya semua kru produksi tahu. Kita buat benda ini sebab nak habiskan penggambaran.

"Isu ke pusat karaoke hanya segelintir kru tahu," tutur Afifah yang meminta kontroversi itu dihentikan.


www.myartis.com / Sumber: Berita Harian


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: