25 September 2018

FIZA HALIM SELAMAT LAHIRKAN ANAK KETIGA, PEREMPUAN


"Syukur alhamdulillah di atas kurniaan mu Ya Rabb... Isnin,24/09/2018 lahirlah puteri saya pada jam 11.23am dgn berat 3.42kg... Terima kasih kpd semua diluar sana yg selama ini mendoakan kesejahteraan dan kesihatan kami berdua...

"Sy minta maaf krn tak dpt balas satu persatu comment kalin semua.. Alhamdulillah baby sihat,begitu jugak dgn sy. Nnt sy update lg ya.. Bg sy berehat dulu... Love u all..

"Thanks for the pray & doa... 🌹🌹💖💖💋💋 Ummuahh 😙😙 Ikhlas dr sy & suami 😊," tulis pelakon Fiza Abdul Halim yang telah selamat melahirkan anak ketiga yang merupakan seorang bayi perempuan di KPJ Damansara Specialist Hospital pada 11.23 pagi semalam.

Bergelar ibu buat kali ketiga, Fiza berkongsi perasaan syukurnya di laman Instagram. Laman sosialnya turut dihujani ucapan tahniah daripada pengikut yang teruja dengan kelahiran bayi tersebut.

Klik untuk gambar besar


Pelakon 'Nana Tanjung' itu berkahwin kali ketiga dengan seorang juruterbang iaitu Aizat Al Jefri Abdul Kudus pada Disember 2016.

Terdahulu, Fiza pernah berkahwin dengan peserta Akademi Fantasia, Adam, pada September 2013 dan bercerai pada 2016 tetapi tidak dikurniakan cahaya mata.

Sebelum berkahwin dengan Adam, Fiza pernah bernikah dengan Ahmed Farriq dan dikurniakan dua anak iaitu Ferra Aryanna, 9, dan Feeya Adyrra berusia lapan tahun.


www.myartis.com / Sumber: Instagram Fiza Absul Halim


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: