06 November 2018

"INI FITNAH! DEMI ALLAH...." - FAUZIAH NAWI NAFI 'SINDIR' ELLY MAZLEIN


"Saya tegaskan saya tidak menyindir Elly Mazlein. Tak ada pula suami bff saya yang dirampas sesiapa pun. Jika masih menuduh, terserah.

"Ini fitnah! Demi Allah saya tidak sindir Elly," demikian tulis pelakon Fauziah Nawi yang menafikan dakwaan ucapannya berbaur 'sindiran' kepada penyanyi dan pelakon Elly Mazlein di akaun media sosial Facebooknya.

Pemilik trofi Pelakon Pembantu Wanita Terbaik Drama Anugerah Skrin 2018 itu menegaskan yang ucapannya di pentas ASK 2018 sewaktu menerima anugerah berkenaan tidak ditujukan kepada Elly.

Klik untuk gambar besar


Fauziah menjawab laporan sebuah portal yang mendakwa ucapan tidak merampas suami orang itu ditujukan buat Elly yang secara tidak sengaja menjadi hos ketika penyampaian anugerah itu.

Kata Fauziah ketika ucapannya; "Jangan siapa marah I, walaupun hari ini I sendirian... dah 26 tahun suami meninggal dunia, I tak nak ambil laki siapa-siapa pun okey."

Namun, ucapan Fauziah disalah ertikan segelintir netizen dan menganggap ia ditujukan buat Elly. Ada juga yang membuat andaian 'sindirian' itu ditujukan kepada umum dan tidak khusus buat sesiapa pun.


www.myartis.com / Sumber: Astro Gempak, Instagram & Facebook Fauziah Nawi


         ________________________

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments: